sepagi di BS :)

MLM NEY DUA POST AKU UPDATE :)

omg da lame ta bkk bs , neh la plk bkk ,
tp ttbe ad sorg gull add ak , then ak app je lah .
then dy tgok po5 ak trus dy IM ak ,
okay ak layan , nak tgok ape kitorang bual kan ?
bkn nk aibkan sesape but dy yg na share kat aku ,
ak takod gk jd cmney ,
so ak nak share ngn korang agr korg pon waspada dan takan jadi mcm neh :)

CLICK UTK BESARKAN :)










pengakuan berani mati doe ,
but ak tatau aa btol ke tak sbb nick dy sarah , ak pnh nmpak pic yg sme kt moko nick tia .
err wtv , copy ke ap aku tak tahu .

AKU SUSUN TA TERATUR TU , PNDAY-2 KORG LAH NAK BACE MNE DLU :D

okay .
p/s : jadikan teladan buad kita smua , selamad beramal XD

thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

4 99 orang comel:

hantu said...

haha...bahaya2.huhu ksian kt dia ..cam haram x pakwe dia..u x less eh?hehe

nurulsyaheera :) said...

hantu : haha , tkkan la i less kot =.='

EZAD AMIR said...

keh3..so funny la minah tu..kim salam playboy!!!!!

nurulsyaheera :) said...

EZAD AMIR : haha , plyboy ? bkn playgirl ke ? haha :P