new hope new life :)

assalammualaikum , heyy peeps . sihatkah anda ? sihat ? oh baguslah :)

cheers ur day with no tears :) , dah puas di sakiti , im become stronger bebeh :)
hell with my feelings , im become matured to think bout love again . and you , stop play with heart cause its hurt ! yea u will never cares bout it rite ? sokayy ^^ , hope you will happy from nowadays ,
bahagia di atas penderitaan org lain , opppsss :'D

thanks to que cause love me even im not perfect , he said :
 'u know an i love you so, i nak u syg i dgn pnuh keikhlasan , kejujuran . i jgk nk u syg i dgn spenuh hati u bkn sparuh. spenuh hati.... i nk i je dlm ati u , bkn untuk berkongsi dgn org lain'
err okay im sorry :( , i cant be perfect . okay saya akn jaga hati u mulai saat nie okay , saya dh malas nak pk sal org lain dah , mnyakitkan hati je ,saya just akan pk awak je kayy :)
biar lah die bhagie dgn pilihan die , and saya bhagia dgn pilihan saya . yess u dear :')

satu jam saja , ku telah bisa cintai kamu dihatiku ~
namun bagiku melupakan mu butuh waktuku seumur hidup dinantikuuu.....


sedih kan lagu tuh , oh okayy :)
mulai ari ney janji takkan nagis lagi sebab saya ad org yg sayang saya . thanks awak <3
buang yang keruh ambik yang jernih , tutup buku lama buka buku baru ~

im promise that i will love you all of my heart and its just you que :)
trust me , saya dh byk skitkan hati awak selame ney , cukup lah tu sume , saya akn jage hati awak k ~
awak cukup baik untuk saya , saya hargai itu , thanks again sebab dah sayang saya since 2009 until now :)
orang cakap lebih baik dicintai dari mencintai kan ? okay mencintai org yg mencintai kita lagi baguss ,
tak de nk sakit hati kan ? aha , belajar dr pngalaman :)
thanks pade org yg support syeera slame ney , IDOLOVEYOUALL <3

IM TRY TO BE COOL , jyeahhh !

eh wan .. he loves me , but i cant rep his heart , sorryy yeaa . die salu cakap die syok sendiri , LOL ,
awak kwn terbaikk saya lah ;) pnh ke saya ignore awak ? tak kan ? :)


kadang-2 soryy tu bukan pengubat semua benda , i love the way you lie part 2 </3
thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

2 99 orang comel:

Scha Dayanti ♥ said...

sabor jelah kak ;)
kumbang bukan seekor :)

nurulsyaheera :) said...

@Scha Dayanti :
ye sayang , memang , so im become better :)