Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip


today syeera nak join give away dari nisa menaip ni :D
first time join give away , harap-2 ade lah luck kan :P
syeera suka banner dia sbb nmpak mcm malaysia next top model kan ? :D waaa ,
okay lah sape-2 yg nk join boleh click banner di atas ;)
hadiah pun msty gempak pnye sbb disponsor oleh :


jom lah join ramai-2 , tk rugi punya . lagipun syarat dia pun senang kan ?
okay itu saje ;) wish me luck . aotototo :P , kbaii :D



thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

6 99 orang comel:

Khairunnisa' said...

Good luck! :]

Nisa'

Jangan Kalot said...

Assalamualaikum,
Anda dijemput untuk mengunjungi blog santai kami.
Sudilah untuk kita saling ‘follow-memollow’
Ini adalah satu entry kami yang terhangat.
cara cara menghilangkan pipi tembam
Diharap pengenalan blog yang baru sebulan jagung ini akan merapatkan silaturrahim antara kita. 

Dari,
Admin JanganKalot. 
Terima Kasih.

nurulsyaheera :) said...

@Khairunnisa' :
thanks nisa :)

nurulsyaheera :) said...

@Jangan Kalot : okay :)

Nisa Kay said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)

nurulsyaheera :) said...

@Nisa Kay : thanks nisa kay , hope bertuah , haha :P