wahhh , IM SO HAPPY ! and i got something ♥

assalammualaikummmm ..

wahhh tetiba tajuk entry skiping london ah plak kan , bhahaha . bajet terer sgt :P
okay dh , nak cerita yg setelah skian lamanya tk kuar hangout , ari ni ak dah kuar :D , best wehhhhh <3
kitorang karaoke dkt 3 jam . abes suara kot , serious suara ak dh mcm faha sandha , lembut , HAHA
pdhal suara ak normal :P , duhh pelik je suara gitu . haha , sorii kak fasha :P
okay skrg suara dh back to normal :} amin , haha .
then tadi time membe ak pg jumpe someone , ak dok la sorang-2 cm org gila kt mall tuh ,
di sbb kan boring yg amat so ak pun jalan-2 la merayap sane sini kan .
dh lah ramai pulak lelaki , haishhh . ak jalan buat bodoh je , tp dorg ngorat-2 lak , ak buat cm tk dgr , haha
arini dilabel dgn sume budak laki sebagai "budak sombong" , haha . kesah plak kan ,
tkde nye ak suroh dorang ngorat pun :)) , tp ade mamat tuh hensem aa plak , *caitt gtal aku ni -.-
tapi aku buat donno gak , ak tk pndai nk bg reaksi , haha , pelik kan aku nie ?
mcm ah tdi mse naek eskelator tuh , ade budak tegor "eh mcm nak kenal je , meh nk salam skit"
bhaha , sumpah mcm hape je , dh dpn org plak tuh , tp nasiblah ak knal budak tuh , so aku pun salam :)
tapi ad ke die nk cium tgn k plak , woiiii . hahaha , trus tepis :P , igt ak suke ? hahahahahah
and ak terkejut td , org yg gadoh ngn aku dlu senyum kt ak ? wah . bhahahahaha

okay dah cukup kot cite sked-2 , kang melampau-lampau lak ak nie , bhahaha
nie nak cite pasal ad orang buat doodle kt ak , best kot .
first doodle i got , and itu comel sgt . thanks keyla frr :D
click on the nems to see her blog ,
act ak yg request doodle tuh sbb ak adore die pnye works , auww auwww *gdik jap
nak tengok tk doodle nya ?



comel kan ? like i said before . btw thanks keylaaaaaaa <3 muahh sked :* . kbaii :P



thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

6 99 orang comel:

Akeyla Frr . said...

Heeee , welcome <333 MWAMUAH ! :*

Mu'az Bajrai said...

sabor je lah~

nurulsyaheera :) said...

akeyla frr. : auww <3

nurulsyaheera :) said...

mu'az bajrai : ap yg sabor ? haha

balqis amin said...

cute sgt.. its that lukisan tgn? OMG! nice sgt!
sgt brbakat!

nurulsyaheera :) said...

balqis amin : yups :D , syeera pun tk pndai buat bnde ni , hee . she's a talented gurl ;)