kantoi!

sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga kan? \peribahasa aku bg kau.kahkah/
aku nak cerita pasal someone ni, dia dah upload pic aku kat page ANTI PAVILION KL KIDS.
what the fish right? pic tu bukan kat pavi pun, pic aku snap depan rumah aku? apsal tk puas hati sgt?
lagi satu, itu pic lama gila tau ka? selama ni memang aku private album, tapi ad satu hari tu kawan aku request suruh bukak jap album dia nk tengok pic aku, tak sangka baru bukak sehari album tu, keadaan dh jadi mcm ni. so aku decide takkan bukak lagi album aku. my album is officially private ok? so stop ask me to unprivate it, #tetiba speaking. ah abaikan :)
and hari ni i think mr. posmen berslipar supra dah kantoii. hihi.
and aku nak cakap yang aku langsung tk kenal dia, knp lah dia berdendam sgt dgn aku ni?
kutuk aku beramai-II. what the neraka lah kan?
bukti jap aku screenshoot.



dan lepas aku komen mcm tu, dia dh tk reply-II dah. 40 minit menunggu dia reply membuat aku sangat tidak boleh sabar lalu aku memBLOCK dia dgn sgala keringat dan tenaga ku. \BM aku hebakkk/
hahah, nampak kan ayat gelabah dia? teka? hahah hebat gila smpai tau page mana kan, hihi.
so inilah dia stupid stalker aku. puiii!

then benda yg buat aku lagi pasti kalau dia lah posmen selipar tuh adalah,
aku tengok komen posmen tuh dekat page anti pavilion tu, dia cakap "sory aku on guna snaptu, lambat'
and aku tengok lah profile si kerol tuh, semua status dia VIA snaptu. auwwww. sgt menerujakan xD
and lagi satu ayat-II dia. saya membuat penelitian, cara penulisan mereka amatlah serupa. hihi;
kepada anda semua berhati-II lah, jgn jadi mcm aku. kalau boleh private pic korang, keadaan facebook skrg nih dh jadi sgt bahaya ;'> oklah kbaii


berhenti lah buat dajal kat org k? takda apa-II faedah pun. tambah-II lagi time bulan puasa mcm ni, kbye





thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

8 99 orang comel:

Izyan Wawa said...

haha padanlah dia . bagus ! terbaik lah sangat~ kah3 aku suka . haha sengal!

nurulsyaheera :) said...

@Izyan Wawa : haha sengal xD

SoLy SoLicious said...

tol2.. blok aje teruih~

AIDA AHMAD ♥ said...

sesuka haty die je ambil picture youu . grrr . ngek betul :D

nurulsyaheera :) said...

@SoLy SoLicious : hee yeah i dh block dia. yeay!

nurulsyaheera :) said...

@AIDA AHMAD ♥ : kann? tanpa kebenaran pulak tuh, kalau org tk bgtau i, mybe i tktahu pic i kna upload situ.

PelangiCinta said...

teruknya !

nurulsyaheera :) said...

@PelangiCinta : kann? haish sabar je lah ;'>