kenape haters harus wujud ? -____-



well , macam yang anda nampak . KENAPE HATERS PERLU WUJUD ?

yah , nak tanye la , y cik anon harus wujud ? ney first time tau ,
like i said la kan , i think one of Mas Ahmad Safwan fans will attack me , ahah
terbukti sudah , am i wrong ? okay tadi syeera online lah dgn perasaan berkobar-2 nye nk blogwalking ,
tak sgke lak kan nak jumpe bnde ney kat shoutbox

|
|
|
|
|
|
|
|
V


salah ke syeera nak mesra sesame bloggers ?
and for your information la cik anon ya , saya mesra dgn sume , including the gurls ,
itu cara saya . if you hate it i dont ever care bebeh ! go and get a life ,
i think entry neh yang buatt cik haters kite ney marah -___- >> SINI << , lol sepak lelaju kang kang haa .

haa , ade lagi nak bgtahu , sblum tu syeera singgah lah blog MAS , ade jugak cik anon neh ,
die ckp MAS and NELLY THE STRANGE bajet ? oh goshh . ape kne ntah -___-

syeera neh gatal sgt ke ? adehh . tu lah mas , syeera da ckp , msty ade org yg akan attack syeera . haishh , nak berkawan pun susah -___-
laen kali kasik taruk link ke hape ke , boleh gak nak tgok kan .
mesty awak tak gatal kan ? hihi -____-

soryy lah entry kali ney tak panjang , malas gile , tade mood sume ade -__-
yang dah blogwalking kat blog syeera tu sory ye , syeera dah tade mood nak blogwalking dah ,
later syeera singgah blog korang k , dunt worry :')


LAST WORDS : dont ever judge someone if u donno them well , kbaii


thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

8 99 orang comel:

syeRAWRR bieber said...

relax sayang, dia jeles tu. chill okeh , :)

Mas Ahmad Safwan said...

.syeera , sabar yer , tu bukan dari mas rasanya , meby dye jelez syeera dengan mas kot

www.MasAhmadSafwan.com

mynameisapit said...

Hahah dengki ! :D

nurulsyaheera :) said...

@syeRARWRR biebier: okay okay try to chill . thanks dear :)

nurulsyaheera :) said...

@mas ahmad safwan : jeles lah tu kan ? AHAHA -____-

nurulsyaheera :) said...

@mynameisapit : haha , dgki la sgt , kahkah >.<

Fatma Diyana MB. said...

ignore je. dia jeles kot. hehe.

nurulsyaheera :) said...

@fatma Diyana MB. :
tehee , okay dear , i try . susah btol kalo ad org jeles neh :P