tak salah menegur kan ? ;)

assalammualaikum :) , salam hari rabu , tehee . *tetibe plak ak neh :face61:

okay lah , entry hari ni pasal bloggers :) , sory lah kalau pasal entry ney korang nk bnci syeera ke ape tak kesah okay . act dah lame kodd nak post kan bende neh , tapi asyek terlupe .
almaklumlah dah tue -__- umor pun smakin mningkatkan , hisshh :face60:

before that can i ask somthing ? "adakah tujuan blog di wujudkan kerana mngejar follower terbanyak ?" my answer is nooooo thumbsdown
NO okay baby ;) , syeera byk nmpak kat shoutbox say ayat macam neh

  • "i follow you , follow back k"
  • "follow saye balik k"
  • "follow me k dear ;)" *wah dear gitu
  • singgah sini , saya follow awak , awak follow saya balik okay ,
  • done follow you, follow me back
aha dan banyak lah lagi ayat nye :) , korang nak tahu tak syeera rase tawar hati sgt nk blogwalking blog korang bile korang dh say mcm tu , korang mcm memakse , korang sedar tak ?
macam follow tak iklas pun ade , OMGOSH , syeera mintak soryy okay kalau korang terase ,
tapi syeera kene jugak buat entry neh untuk luah kan ape syeera rase ,

and i believe thatbukan syeera sorang yang tak suke this thing happened tapi sstengah blogger jugak tak suke ,
ramai dah yang pakai logo cmneh kat shoutbox dorang " follow u , follow me back bukan cara saya " , and syeera agree wit that :)

and ade plak yg sstengah tu ckp je , "done follow u , follow me back " , tapi hareem tak follow pun . haha . eh org mcm ney pun ade ye ? selfish . nak senang sengsorang je .. *ewah ayat cik syeera

tadi baru je bnde neh jadi , ye ye je cakap "i dah follow korang , follow la i blik ye"
tapi tak pun ... HAHA , then lepas tuh die ckp lg "korang dh follow ke blum ? tade pun ?"
amboyy die nehhh , nampak sangad mengejar follower and memakse .
omgosh , saya sangad lah tidak suka di paksa -__-

sekurang-2nyee buat lah ayat mcm ney kan " hey comel , comel lah blog neh . sukee . done follow " haa terbukak sikit hati nak follow balik . HAHA *buerkkk :P

okay lah to sape-2 yang terase tu syeera nak mintak maaf bebanyak ye sayanggg :face76:


:128::128::128::128::128::128::128::128:

:60: jangan lah buad orang menyampah , nanty takde orang suke , hee peace^^v :60:

:101: to *** , iloveyouuu , haha *ttbe :h:
im waitin fer your text , auw auw *gedik dh aku :face16:


:128::128::128::128::128::128::128::128:

thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

2 99 orang comel:

mynameisapit said...

Hohoh . Bagus entry kali nehh , Suka suka . :)

nurulsyaheera :) said...

hee , thanks ;)