true friends ♥



LOL entry kali ney saje je suka-2 .

act nak menghargai lah "BFF"
syg korang lah , korang terhebad tauk .
muahmuah , aku nyanyi khas untuk korang tau .

WALAUPUN suara ak macam cilaka . kahkah xD
kesah plak kan ? aku bukan nak masok "AF" pun .
well, mmg ta bole pun . AF dah tahun last .
no more AF untuk tahun depan . sedih sedih :( *ttbe

okay lah . here you are ..
dengar lah penghargaan aku untuk korang neh.
kahkah , sakai je cik syeera neh kan .

LOL -..-



tak sedap ? diam lah sakai :)
bukan boleh di makan pun nak sedap-2 kan . ngahaha

soryy , mmuah :*

tlg stop lagu blog aku neh dulu , baru korang dgr tau tau ? *mgjar la kunun :P

okay lah . muka ak buruk abaikan xD


thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

6 99 orang comel:

nik farina aishah.... :) said...

rugi ni tak masok AF.. hee :D nice la...

nurulsyaheera :) said...

@nik farina aishah.... :) :
haha , buat malu je nk masok af >.<

Faraa Aein said...

nenek , comelnyaaaaaaa :D

nurulsyaheera :) said...

@Faraa Aein : apa yg comel ? tipu >.<

cappuccino said...

look, i told u ! sedaap ! jelas nie !

nurulsyaheera :) said...

@cappuccino : haha , mane ade la ><