whatTHE -.-''

assalammualaikumm ~

eh tadi kan sedang elok elok meng-online kan diri *ceh ayat jadah ape neh
ttbe FB jadik page error . syeera punye la cemas tahap kuda nak beranak -_____-
takot fb neh doesnt exist da . haha . wth yoww , server so slow . nak tengok komen org pun ta bole .
penat je komen , tp ta bole nk tgok .
grrrrrrr , geram yg teramad neh :@ *nmpak tak muke garang tuh ? err
gud bye je lah kat komen komen tu yerr , dh disable dah haa . sian kau komen :( *ttbe

hah tadi FB kite sume jd cmney kan ?
|
|
|
|
|
|
|
V


err sakit hati tak ? giler tak sakit hati . ak pun cepat-2 text encik hati tny FB die ok ke tak ,
then die pun ckp bnde yg sme . haishh FB neh -_____- , bikin org risau saja ..
then try lah online balik . hah , bole pun ! ggrrr , nk je mulut neh memaki , tp encik hati tak kasik .
haishh , sabor je laaa ~

then lpas online balik tuh ttbe ad plak org org IM cenggini hah

 "awk nie xngantok ke?1 ary 1 mlam on9 xptus2.....g la tdur dlu.....esok bru smbung blik.....ksian ngan bdan awk....."

lol , ta sgke lak ade org yg prihatin kat syeera neh , wakaka . lawak jeh bace tuh .
ape-2 pun trima kasih ya awak tuh , walaupun saya ta knal pun awak . AHAHA

okay lah , nak ckp itu je kot . salam ~

nah pic seketol , lalalala ~

ayu la tuh konon pakai tudung , haha . kesah ? >.<

thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

6 99 orang comel:

GincoMerahJambu said...

hehehe..fb suke bt perangai

nurulsyaheera :) said...

@GincoMerahJambu :
tahu tape , mrajuk ke ape tak tahu lah kan .

nelly said...

fb memang nakal ! !

nurulsyaheera :) said...

@nelly : ahah , nakal tahap nk mkn kaki , haha :P

'Bidadari Yufa' said...

fb mmg mcm tu.. hehehe.. lebih muatan.. :D

nurulsyaheera :) said...

'Bidadari Yufa' : haha , tu lah kan . gram jee