01 mei 2011

assalammualaikum , heyya all .

okay arini nak buat entry gedik sket boleh ? aha kali nie kalau HATERS nak ckp ak gedik ke ape ak da tak kesah . sbb kali nie mmg ak nak gedik habis-habisan *ayat bajet macam taik
haha . btw syeera rase best pulak nk bukak blog nie hari-2 . hahaha . nak tahu ke sbb ape ?
tuuu KIM BUM ade sebelah kanan tuh , smangat sikit syeera nak bukak tengok kan . harhar -.-
nampak tak ? kalau tak nampak sah buta tahap kritikal . heh *ayat mcm mintak pnamporr jeh -.-
fyi , kim bum pakwe nom 2 syeera tau , korg ambik die , syeera tikam korg pkai garfuu *bjet berani jeeeee , haha . errr , tak brani pun sbenornyee :P
okay la dah habis gedik pasal kim bum dah , nk gedik pasal lain plak , heh

pagi tadi around pkol 1 a.m la kot , syeera buat relationship with him , heh , jangan jeles :P

banyak kan yg syeera sorok ? hahahaha , cukup lah korg tgk relation tuh ><

aha meh tgok yang die plak :P

nmpak suci je die pny relation tu kan ? haha , die tade kepochi-2 mcm syeera pny frend , heh -.-

then lepas tuh kitorang tukar DP , first time syeera buat mcm nie tau , and he is the first lucky one *cewahh -.-
nk tgok tak-3 ? haha , kepoh seyh korang nie =P
jap ye daling-2 ku ,




wehehehehe , comel kan rafique syed zackery tuh ? macam muke syeera je . xD *dh mmg mke ak pun -.-
handsome tak syeera ? wakaka , jangan ngorat syeera t korang jd gay xD
kitorang selalu gedik kt YM , kt wall FB jarang la , tak best kot . haha :P
nak tgok tak care kitorang mggedik ? harhar . 
mesty korang nak kan ? nampak tak korang nie mcm penyibuk ? heh , gurau je syg , tamau ambik haty naa =P , olololo meh nk tunjuk meh , tamau monyok gitu ye :P *ape kbende tah ak nie -.-'



itu yang dia tulis untuk saya =D , comel kan ?
okay la tuh , lukis pakai jari telunjuk je beb ><


die suke pggil syeera buncit -.-
kadang-2 plewood , mne satu ntah la . haha .
myb syeera gemok dlm kurus kot -.-' , *mcm mne tu ?


err , ade lak buat gg cmtu =.='
siap ckp tu syeera lak tu , haishh ><


yg last nie nak puji tak ? hahahaha , itu syeera tulis ><
malu weyhh , die g snap pic tuhh ><
hudus buruk saja .

aha ape kne mngena tajuk entry ngn post nie ? HAHAHA , act tarikh tu genap la setahun 5 bulan kitorg kenal (: , lame kan ? tapi selame tuh byk yg jadi , kenal tak mcm org lain , 
aha , i ade gayy a.k.a less . huahua , spe die ? comell ohhhh . okay lah mls nk beleter pnjg-2 
okay lah tu saje entry gedik kali nie , lain kali entry gedik pasal lain lak ye , chaloo bete :P

p/s : iloveyousomuch Syed Muhammad Adeam Rafique bin Syed Muhammad Zackery <3



thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

2 99 orang comel:

'yAnA' Cute said...

heheh...
so sweet!!
ade aje citer gempak dia eh..

nurulsyaheera :) said...

@'yAnA' Cute :
citer gempak ? haha , ye eh ? btw thanks reading :P