gara-2 isu hot , terus popular :O

haa , mesti semua dh tahu isu ape aku nk cakap kan kt sini kan ?
kes yg mmg hot disebut-2 oleh semua orang , aku just nak cakap kat sini sikit je ,
hope boleh diterima ramai , ingat lagi kes adindaevans si budak kecik yg berani tu ?
ingat kan ? and aku dapat tau yg skarang ni dia sekarang dh diberi pengampunan *ops pengampunan ke ? haha
maksod aku , orang suruh berhenti kecam dia , sampai ade yg cakap "hentikan hentaman bodoh anda" .
sampaii kita plak yg terkena skali -,-'' . ape ape je lah nokk , tapi aku tk pernah pun nak maki budak adinda tuh , sbb aku tau die mmg mcm tu . aku kenal dia drp mmbe aku lah , die tu dok mngayat mmbe aku -,-' . ade plak pompuan ngayat laki , phewww ~ okay dah smbng cerita , kenapa korang boleh maafkan dia sedangkan dgn si sabit eh si gambit tu tk plak kan ? isu lebih kurang same je pun . adindaevans tu pun cakap yg masyarakat ni semak :O , tp still boleh diterima , masyarakat tu nokk .. tk ke semua ?
yg si gambit ckp kt blogger , myb mksod dia yg kutuk video dia kot , mybe sbb panas hati sgt dia buat knyataan smpaii mcm tu , sme jugak dgn adindaevans tu , dia maki jugak msyarakat kt status FB dia tu , konon masyarakat ni semak bagai , dia ckp jgn sok sok nasihat dia laaa -,-' . ayat ape dia pkai tah , indon kot ? what ever lah kan , mcm yg abg ben cakap kalau si gambit tu mintak maaf pun kita nk buat ape lpas tu ? nk sorak bangga ? haha . nak baca lebih lanjut click sini :) -->> isu abg ben
setuju gilewww dgn ape yg abg ben ckp kan tu . haa dah smpai sini , nk tau pasal adindaevans dh masuk paper ? okay bye (:


thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

4 99 orang comel:

mottymot said...

nape orang maafkan adindaevans ? sebab dia budak budak lagi. dia tak matang lagi.

nurulsyaheera :) said...

@mottymot : tu cer tgok dia pnya entry trbaru . nk boyfie plak dh haih -,-'

SyedGraphiX said...

femes sbb hilang dara. hahahaha

nurulsyaheera :) said...

@SyedGraphiX : tu pun die tk sedar lg haa , tk tukar url dia pun ;/ myb dia rsa best follower byk , haha :P