awak, tolong saya boleh? pleaseeee :'/

assalammualaikum. hihi.


#pic tk bermotif. tolong abaikan =.=
hai you all. sihat? hihi *baiknya syeera tanya korang sihat ke tk :p . actually syeera nak mintak jasa baik korang untuk tolong syeera untuk satu contest ni. CONTEST PIC AWESOME. bhaha tapi pic syeera tk de lah awesome sgt pun =.= saje je cuba-II. syeera masok contest ni bulan 5 ke 6 tah dah lupa plak. so terpaksa lah syeera suruh korang vote kan pic syeera yg freehair tu T___T , kali ni last okay. lepas ni dh tknak pakai dh pic freehair semua tu :o . so boleh tk korang tolong ni? please . 1 like dr sorang dh mencukupi. kasihanilah saya T____T. haha ini lah satu-II nya peluang yg syeera ada untuk menang. ye lah syeera tk pernah menang pun sebelum ni. wuaaaaaaaaa sedihnya saya T__T . korang ikot je step syeera kasik kt bawah ni kay. simple jekkkkkkkkkkk. s



first LIKE page http://www.facebook.com/pages/​Miz-Raudah-Belieyze/2124329854​43852
then click LIKE photo ni
http://www.facebook.com/photo.​php?fbid=236131889740628&set=a​.236112276409256.56293.2124329​85443852&type=1&theater
THANKS ♥


thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

5 99 orang comel: