nak jadi ANON? haha tk pandai kau dikk :'>




see the girl who names AINY? and anon who names manusia? actually they have a same IP.
and syeera pun dh tegor dia :))


soryy walau apa pun, aku memang tk suka ANON :))
eh btw aku tk kenal pun dia ni sapa. dia dtg blog aku pun bru first time.
and aku pun baru first time jejak blog dia. tktau apa masalah. butthurt dgn status aku?



aku just cakap apa yang aku rasa? tapi mana thu haa? u're not one of my friendlist?
okayy musykil di sini. siapa dia ni sebenarnyaa?
soryyy i dont care you nak cakap apa dikk. soryy terMENTION yours kt sini.
nak letak link blog dia tak? tak yah ah kot :'> aku masih ada hati perut :')
termasuk ni dah 5,6 dah anon. haihhhh. blog aku nih tk popular pun kenapalah masih ada hater? okbai :'/
thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

8 99 orang comel:

*dAty* said...

ishh ishhh , nk jadi anon konon , adushhh , apaa laa ~
eheeee , mybe dia tuu jeless kot u lebih cute dri dia , ngeeeee :)

nurulsyaheera :) said...

@*dAty* : mana ada i cute. hihih you ni. you yg cute <3

SoLy SoLicious said...

waahh..caner nak detect ip ha??

nurulsyaheera :) said...

@SoLy SoLicious tengok dekat tanda # kat shoutbox ;D

Farhana Jafri said...

wuuuu nsib xd lg kna mcm ni.. tabah kn ati je la ea.. :)

jemput singgah ANASAURUS :)

ainny said...

terima kasih mention saya disini.
MAAF! perlu ker saya mnx maaf? =='
btw, KAKAK baca shoutbox tuh ea :)
saya hanya tengok-2 blog neh.
maaf kalau tak suka.

SELAMAT BERPUASA :)

nurulsyaheera :) said...

@Farhana Jafri : hee, ya. puasa kan :'>

nurulsyaheera :) said...

@ainny : i just say that i dont like anon. and you try to be. sokayy dik, ambik sbgai pngajaran dh k. SALAM.