bermasalah betol lah!


aku nak korang semua tahu yg time aku tulis ni aku memang not in a right mood.
ya semua kawan kawan facebook aku semua tahu aku ada masalah, tapi tak tau kan apa masalah aku tu? aku akan tetap keep it as secret. so stop lah tanya aku apa masalah aku semua tu kayy? aku takkan cakap pun. lagipun semua masalah ni berpunca dari aku jugak. aku yg buat semua ni terjadi. aku single kan? haa hambek padan lah dengan muka aku. yang aku nangis nangis tu pun sebab aku tangisi kesalahan aku sendiri jugak. bodoh kan aku? tk hargai org yg sayang kan aku? tapi aku tetap sayang dia. Ya Allah bie rindunyaaaa kt u ;'(

ok dah stop cakap pasal tu, boleh menambahkan sedih aku pulak ;'(
aku nak cakap tadi kan masa aku online then aku g buat keje jap. anak sedara aku yg setahun lebih tu tetiba gi ambik tekan hape jadah tah, bila aku tengok tengok dh jadi mcm ni :'(


nampak tak? sakit tengkuk aku tau terheleng cmni nk online ;'( sobsobs. tapi sekarang dah okay dah. nampak mcm IPAD kan? huh :o . tadi abang aku yg buat , aku kn lembab sikit bab computer ni T__T . kbai kbai. pastu tadi try log in blogger.com tahu apa jadi?



list yang aku follow KOSONG bhaiii :'( mana ni? dah lah beratus ratus gak ah yg aku follow tuh! hamagaddd ;'( penat ah mcm ni. kena follow semua balik ke? ;'( kenapa kenapa? tension nyaaaaa ;'( dah lah aku ni suka baca blog kt dashboard hm tacingggg ah KBAI ;'(


thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

2 99 orang comel:

Hans said...

nanti ada balik la tu
blogspot skrg memang suka sangat hilangkan kotak2 followers tu
tak tahu kenapa
:-)

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

eqalola said...

akak pasal blog tuh kan .. dulu syera pon kene .. but nty dye ader balek .. :) btw byk nyer Notifications bbb hehehe