new post :')

 heyy, ya allah lamanya tak update blog ni kan? atototo siann dia :')
sumpah mood aku down gila time menulis blog ni. sumpah k sumpah :'(
apa yg H text aku tadi buat aku rasa laju je air mata aku keluar. hmm
aku tahu aku ni memang perempuan yg lemah :'( kenapa mcm ni kenapa?
memang takdir aku ke cuma boleh bahagia sekejap? bukan sekali, bukan dua kali benda ni terjadi k. tapi BANYAK KALI ;'( apa salah aku? jahat ke aku? aku cuma mintak someone untuk sayang aku. itu saja. aku tak pernah mintak lebih. BESAR SANGAT KA PERMINTAAN AKU TU? :'( haa tudia ayaq mata aku makin laju keluaq naa ;'( ahhh stop lah syeera! apsal cengeng sgt hang ni?!

mungkin ini takdir aku, mungkin dia bukan jodoh aku. aku terima. OK aku terima :')
you, jangan serba salah dgn i, i maafkan you.
i dah terbiasa dengan situasi macam ni. Sangat terbiasa :'D
i cuma perlu masa untuk lupa semua ni. orang yg sabar akan dapat lebih kan? hihi :')
thanks buat saya happy even cuma sekejap H :') ingat yang i sentiasa sayang you :') atototo.

to my ex R, im sosoryy .you sakit sebab i, you nak pergi jauh sebab i. you deactive facebook sbb i. terima kasih mendoakan kebahagiaan i. tapi kebahagiaan tu takkan pernah ada. TAK AKAN. you lah org yg paling faham i, yang paling tahu perangai i yg gila ni. i harap you bahagia dekat manchester :'] doakan i dekat sini k.

aaaa dah pukol 2lebih. esok saya kena bangun awal. gudnight :']



thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

7 99 orang comel:

azs said...

Be tough girl. Birthday girl kene happy, (:

SyamimiNazifa said...

comellah kak syeera :)

WanNurAtiqah ♥ said...

Sabar :)

AIMAN said...

sabaq noh...
:)

Rizq Herinza Syadza said...

banyak sabar ye :)

LILY SORAYA said...

hey, dh msuk bln 7 ? jom share azam korang kt sini :) http://onetwothree-and4.blogspot.com/2012/05/

April Jimenez said...

Hello SiS <3...
how are you?
I like your blog....
Since i love your blog...
your blog was nominated for the Liebster Award!!!
Check it out at http://itrazu.blogspot.com.au/2012/07/leibster-award.html