DEACTIVE FACEBOOK? WHAT?!

hello peeps. haha tajuk entry kemain speaking segala. dengan mimik muka semua cukup time tulis tajuk ni xD haha so cannot go lah minah ni.

sebelum mula pape, tengok ni dulu ;

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sabarrrr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ada lagi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
err dah dah la tu syeera oi pnat nak scroll down \katakau/
k ni dia


click gambar untuk tumbesaran dugro

haa untuk pengetahuan semua la aku dah deactive facebook. what? cam tak caye je kan? eheks aku pun tengah cuba nak percaya sebenornye ;p aku dah la online je 24jam kan, memang susah sikit la orang nak percaya. ekekeke ramai yg tak kasi aku deactive. ala lek k sayang, ini temporary je. nanti kang syeera reactive balik kayy ;) jangan rindu rindu hihihi. so aku just akan online twitter and blog je. nak link twitter aku? haa click gambar burung kat sebelah kiri blog ni. aku tunggu time aku tenteram dulu baru online fb tu kot, cehh kemain tenteram segala. aku sedih gila ah dgn facebook :( banyak memory aku kat situ, buat aku benci sbb aku ni dah lah kuat nangis hmm. mata aku ni bengkak sbb kuat nangis la ni. cem hapo ja. err cengeng lebih.

k lah mata dah le sepet ni hmm, nanti sambung :D kbyee, follow my tweet. love yaa

thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

3 99 orang comel:

herry tan said...

nice blog.. salam kenal yah, kalo ada waktu liat2 juga blog aku.. n follow balik, oke ?? makasih...

herry tan said...

blog kamu indah, keren banget.. salam kenal yah.. kl ada waktu follow blog aku juga yah.. herry-tan.blogspot.com
makasih

Rina Supian said...

Ahaks...kalau sy xsanggup, jemput dtg blog ye :)