maya karin korek hidung :3

hmm hello. k boring gilerwww. lama tk update kan? hmm ramai gak mintak second tuto untuk edit gambar tu, tapi tak buat lagi. haih pemalasnya boleh dia ni? sabar okay semuaa <3 tehee. nanti akan di update jua pasal tu ;D dont worry be happy , k tetiba -,- . so hows edit gambar? best kan? hihi. lagi best bila kita yg edit sendiri, terasa mcm berseni. k Lol. takda kena mengena dgn post -.-

tujuan syeera post arini sesaje nak mintak tolong korang buat kali keduaa. hihi. dulu dh pnh mintak tolong kan? btw untuk contest pic awesome tu syeera dpt nomber 3, dapat patung domo. ololo comelnyaa <3 hihi tapi domo tu ada kt rumah anak sedara -.- dia pun nak jugak. haih. errr sorii post title agak macam annoying. hahaha saje je buat tajuk tu sebab nak suroh kauorang semua baca post ni. muehehe. tajuk biar gempak xD

okay awak semua cuma perlu click link ni and like my picture okayyy ;)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=214282558633317&set=a.214203078641265.51502.119214644806776&type=1&theater.

k done. thanks, wish me luck. love yaa 
thanks reading , LIKE lah sekaly ^___^

3 99 orang comel:

tasya linda said...

mati-2 tasya ingat maya karin korek hidung dekat public . haha

nurulsyaheera :) said...

@tasya linda ; haha kann kann? saja je ;P

tasya linda said...

buat saspens je . haha